Кадър Фейсбук и Нова твМакар да не са присъствали и не

...
Кадър Фейсбук и Нова твМакар да не са присъствали и не
Коментари Харесай

Димитър Стоянов, Биволь, към медиите: Не Кърджилов нападна възрастна жена, а провокатор вилня в палатковия лагер на Орлов мост!

Кадър Facebook и Нова тв

Макар да не са участвали и не са гледали записите на екшъна тази заран на Орлов мост доста медии го отразиха и прекопираха със заглавие " Петър Кърджилов атакува стара жена с маска и бастун ".

Реалната обстановка е малко по-различна.

На клипа на " Граждански площад " от началото до самия арест на Кърджилов се вижда ясно, че дамата доста пъти предизвика протестиращите и размахва бастуна, бута надписа Оставка и сигурно умишлено влиза в спорове в тях.

Самата тя споделя в изявление пред Нова тв, че е пристигнала от провинцията в София особено да види какво става там.

В мненията даже се появиха подозрения, че бастуна и маската не е част от авансово фиктивен сюжети за провокация.

" Не, не пребивавам наоколо. Идвам от провинцията, уважаеми, където моите съселяни се чудят какво става в София. И в София тези, които тичаха... " - стартира дамата, която не се показва. На въпрос на репортерката защо са спорили с хората от блокадата по-рано дава отговор доближил се към тв екипа протестиращ. Той се пробва да вземе думата и да изясни, че " това е ремонт на страната ", само че дамата го прекъсва с: " Млъкни! Ще би трябвало да се махнете! ", след което декларира, че протестиращите са нелегитимни, че тя също е гражданка " доста преди вас ". В този миг се доближава Кърджилов и плиска водата в лицето ѝ с зов " Марш от тука! ". Жената незабавно замахва с бастуна си и го удря в гърдите.

" Стига, стига! Това беше жестоко! " - застава сред тях в този миг различен от блокадата.

Димитър Стоянов от уеб страницата Биволь разяснява по този начин:

" Алоууууу, свинските медии, не Петър Кърджилов (Petar Kardjilov) нападна остаряла жена, не! Провокатор (според мен платен) стартира да вилнее в палатковия лагер на Орлов мост! Тя ги блъскаше, обиждаш и удряше с бастун! Чак тогава Кърджилов си изпусна нервите и я поля с чаша вода. Но ясно се вижда, че тя го удря. Защо “възрастната жена ” не е арестувана? Тя предизвика насилието!
Ясно е, че това е тактичност на статуквото с цел да се компрометира митинга! Не би трябвало да се се подаваме на провокации. "





 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР